26 Ocak 2014 Pazar

F.T Island'dan Jaejin & Juniel 'Fashion Killa' Düğün Resmi İçin Şık Bir Çift oldular...




Şirket arkadaşları F.T. Island'ın Jaejin'i ve Juniel 'Fashion Killa' için düğün resmi adı 
altında poz verdi!
F.T. Island'ın resmi Facebook adresinde şu bilgileri paylaşıldı: 'FT ISLAND şık basçısı Lee Jae-Jin, stilist Jun Jin-O ile görüldü. (Jun Jin-O, Onstyle kanalında ‘Fashion Killa’ stilistlerin savaşı programında yer alıyor). Onlar gerçekten nasıl giyileceğini biliyorlar, değil mi? 'Fashion Killa' 5. bölümüyle, 'Özel Düğün Günü' ile 22:00' da OnStyle kanalında bu akşam yayınlanacak. Sakın kaçırmayın! Not. Juniel 'Fashion Killa'nın bu haftaki bölümünde Lee Jae-Jin'e yardımcı olacak. Lütfen, bu akşamı dört gözle bekleyin.''
Juniel CNBLUE grubundan Jonghyun ile “Love Falls” şarkısı için yaptıkları düetten sonra, pek çok hayranının onu tek etmesine rağmen, Jaejin ile kriterlerine uygun vintage esintili gelinlik ve takım elbise oldukça iyi görünüyordu. Normalde kendilerine has sevimli görüntüleriyle bilinen ikili, özel düğün günü konsepti için oldukça karizmatik ve şık birer çifte dönüştürülmüş.
'Fashion Killa' sekiz hafta boyunca en iyi stilist ünvanı için yarışacak beş ünlü stilist takımın yer aldığı bir ayakta kalma programıdır.

Çeviri : @Lame


 
 

 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder