13 Şubat 2014 Perşembe

F.T. Island' dan Seunghyun İdeal Tipi, CNBLUE' ya Karşı Olan Rekabet Duygusu ve SM Entertainment Hakkında Konuştu



F.T. Island' dan Seunghyun, Song Eun Yi ile birlikte 11 Şubat' ta Mnet' teki 'Beatles Code 3D' programına konuk oldu, ki şu anda onlar Two Song Place ikilisi olarak "Age Height" şarkısının tanıtımını yapıyorlar.
Seunghyun şu açıklamaları yaptı, 'Bu şarkı, kadınların daha genç  erkeklerle boy ve yaş için beraber olunmamasını tavsiye ediyor.'  MCs tarafından, gerçek hayatta bir kadında yaş ve boya dikkat edip etmediğini sorulunca Seunghyun direk cevap verdi.' Bunlar önemli.' Burdan yola çıkılarak ideal tipi soruldu. 'Ben soluk tenli güzel bacaklı kadınları severim' şeklinde yanıt verdi. Bunun üzerine Song Eun Yi, 'O hoş bacaklarıyla kız gibi görünüyor' diye ekledi.
Daha sonra Shindong, Seunghyun' un ideal tipinin Ga In' in (aynı zamanda programda konuk olan) dış görünüşüne benzer olduğunu belirtti.  Seunghyun 'Ga In gibi zayıf kadınlar severim, fakat ben çorap içinde hoş görünen pürüzsüz bacaklardan hoşlanırım' dedi.
Shin Dong Yup,'Sen bacaklara değil, çoraplara bakıyorsun' diyerek Seunghyun' u utandırdı :)
Buna ek olarak, Seunghyun' a kardeş grup CNBLUE ile karşılaştırıldığında  çekişme içinde hissetip hissetmediği soruldu. Dürüstçe soruyu cevapladı, ' Evet, kendimi çekişme içinde hissediyorum. Onları rakip grup olarak görüyorum. Liderimizin özellikle biraz kıskanç olduğunu düşünüyorum ( F.T Island'dan Jonghoon' u kastediyor)'.
Seunghyun ayrıca, SM tarafından sokaktan alınıp şirkete katılması için teklif aldığını söyleyerek dikkatleri üzerine çekti. Orta okuldayken bir havai fişek kutlamasında bir SM yöneticisi ona kartını vermiş ve Seunghyun' da seçmelere katılmış. Ancak sözlemenin içeriğinden dolayı imzalamadan vazgeçmiş.   

cr: allkpop, mwave
Çeviri: Lame

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder